Το πάλεψε η Χριστοφή

 
Το πάλεψε η Χριστοφή
tennisnews team Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 23:24

Η Ελένη Χριστοφή είχε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με την Anet Angelika Koskel, αλλά ηττήθηκε σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες και αποχαιρέτησε το τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Parnu στην Εσθονία.

Η Χριστοφή έκανε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην Koskel από την Εσθονία, δεν απέφυγε όμως την ήττα μετά από έντονη μάχη που ξεπέρασε τις 2 ώρες σε διάρκεια, με 7-6 (6), 6-2.

Ειδικά στο 1ο σετ οι δυο παίκτριες ήταν πολύ κοντά και τα πάντα μπορούσαν να συμβούν, με την Ελληνίδα να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στο 5-4, 40-15 και στο 6-5, 30-15, για να τελειώσει το σετ. Στο tie-break οι δυο παίκτριες πήγαιναν χέρι-χέρι με την 19χρονη Εσθονή να κάνει στο τέλος το 8-6 και να το κατακτά.

Στο 2ο σετ η Χριστοφή βρέθηκε από την αρχή με την πλάτη στον τοίχο, καθώς υπέστη το break και έμεινε πίσω με 0-2. Προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε σε 2-4, στο 7ο game όμως υπέστη νέο break και τελικά έχασε στα 8 games το σετ, έπειτα από 2 ώρες και 3 λεπτά παιχνιδιού.

Θυμίζουμε πως η Χριστοφή είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τα προκριματικά του 25αριού τουρνουά του Parnu, όπου κέρδισε τη Λετονή Beatrise Zeltina με 6-4, 6-2 και την Ιταλίδα Sonia Cassani με 7-5, 7-5.

Έχει επίσης ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου κέρδισε χθες μαζί με την Gergana Topalova τις Zeel Desai και Merel Hoedt με 6-3, 6-3. Αύριο θα παίξει για την προημιτελική φάση με τις Εσθονές Elena Malygina και Maileen Nuudi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots