"Λύγισε" στα 3 σετ η Ματούλα, προκρίθηκε στο διπλό

 
Μάρθα Ματούλα
Μάρθα Ματούλα © Cesar Marteau
tn team Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:34

Η Μάρθα Ματούλα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Lola Radivojevic στον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Κάιρο κι έτσι έμεινε εκτός προημιτελικών. Η μέρα έκλεισε με μια καλή είδηση για την Ελληνίδα παίκτρια, που προκρίθηκε στα ημιτελικά του διπλού.

Η Ματούλα έστειλε την αναμέτρησή της με τη Radivojevic σε 3ο σετ, κάνοντας μια πολύ δύσκολη ανατροπή, αφού σε ένα σημείο έχανε με 1-6, 0-3. Δεν τα κατάφερε ωστόσο στο 3ο σετ και η νεαρή Σέρβα τενίστρια πήρε τη νίκη με 6-1, 6-7 (2), 6-0.

Η μέρα έκλεισε με θετικό τρόπο για την 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο.586 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Μαζί με τη συμπαίκτριά της, Gergana Topalova, από τη Βουλγαρία, κέρδισαν τις Νο.2 του ταμπλό, Jacqueline Cabaj Awad και Martina Colmegna, με 6-3, 6-4, για να πάρουν μια πολύ καλή πρόκριση για την ημιτελική φάση του διπλού.

Στα προημιτελικά του διπλού αγωνίστηκε και η Ελένη Χριστοφή, η οποία μαζί με την Ιταλίδα Melania Delai αντιμετώπισε τις Νο.4 του ταμπλό, Elena-Teodora Cadar και Sandra Samir. Έκαναν μια καλή προσπάθεια Χριστοφή και Delai, αλλά στο τέλος ηττήθηκαν με 6-4, 4-6, 10-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots