"Λύγισε" στα προημιτελικά η Κοροκοζίδη

 
"Λύγισε" στα προημιτελικά η Κοροκοζίδη
tn team Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 16:35

Η Έλενα Κοροκοζίδη ολοκλήρωσε σήμερα την καλή της πορεία στο Ηράκλειο της Κρήτης, γνωρίζοντας την ήττα στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF από τη Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei.

Η Κοροκοζίδη δεν κατάφερε να συνεχίσει σήμερα την πορεία της στο ITF Pro τουρνουά του Ηρακλείου, καθώς ηττήθηκε από την Ilinca Dalina Amariei, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.687 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-1, 6-3.

Η Κοροκοζίδη κατάφερε να ξεχωρίσει αυτές τις δυο εβδομάδες για τα ελληνικά χρώματα, στα ITF τουρνουά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Nana Golden Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.

Η 19χρονη Ελληνίδα έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα στον πρώτο της τελικό σε ένα επαγγελματικό τουρνουά της ITF, ενώ αυτή την εβδομάδα πέτυχε άλλες δυο νίκες, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Απέκλεισε και την Ιταλίδα Giorgia Pinto, No.5 στο ταμπλό.

Η Κοροκοζίδη θα αγωνιστεί και στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου, που θα φιλοξενηθεί επίσης στις εγκαταστάσεις του Nana Tennis Club.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots