Κοροκοζίδη: Ήττα στο μονό, ημιτελικά στο διπλό

 
Κοροκοζίδη: Ήττα στο μονό, ημιτελικά στο διπλό
tn team Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 - 19:55

Η Έλενα Κοροκοζίδη ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή πορεία της στο μονό του W35 τουρνουά της ITF στο Klagenfurt της Αυστρίας, ενώ στο διπλό πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, μετά από συναρπαστικό ματς.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.1176 του κόσμου και κατόρθωσε αυτή την εβδομάδα να πετύχει 3 νίκες στο χωμάτινο τουρνουά 25.000 δολαρίων της Αυστρίας για να φτάσει μέχρι τη 16άδα, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βελγίδα Marie Benoit, Νο.286 στον κόσμο, από την οποία ηττήθηκε με 6-2, 6-2.

Μεταξύ των νικών που έκανε η Κοροκοζίδη στο τουρνουά του Klagenfurt, θυμίζουμε πως απέκλεισε και την Αυστριακή Liel Marlies Rothensteiner, Νο.438 στον κόσμο, με 6-0, 7-5.

Και η σημερινή μέρα πάντως έκλεισε θετικά για την Κοροκοζίδη, που στο διπλό, μαζί με την Ελβετίδα Katerina Tsygourova, κέρδισαν τις Μεξικανές Victoria Rodriguez και Ana Sofia Sanchez Palau με 4-6, 7-5, 11-9.

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά και αύριο θα αντιμετωπίσουν την Αυστραλή Kaylah Mcphee και τη Σλοβάκα Nina Vargova, για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots