Στον τελευταίο προκριματικό γύρο η Λάκη

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη © tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 - 23:02

Η Μιχαέλα Λάκη πέτυχε μια άνετη νίκη επί της Erin McKenzie και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Η Μιχαέλα Λάκη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο σημερινό της παιχνίδι στις σκληρές επιφάνειες του Hotel Skanes στο Monastir, επικρατώντας της Νοτιαφρικανής Erin McKenzie με 6-1, 6-0.

Ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για τη 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που είχε πάρει bye για τον 2ο γύρο, καθώς βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό (Νο.611 WTA). Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την Eri Shimizu από την Ιαπωνία, Νο.12 στο ταμπλό και Νο.673 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά θα παίξουν απευθείας η Ελένη Κορδολαίμαη και η Σαπφώ Σακελλαρίδη. Η Σακελλαρίδη θα κάνει την πρεμιέρα της αύριο, αντιμετωπίζοντας την Ισπανίδα Eva Guerrero Alvarez.

Αύριο θα γίνει και ο αγώνας της Λάκη με τη Shimizu, με τη νεαρή Ελληνίδα τενίστρια να έχει διπλή αποστολή, αφού το απόγευμα θα παίξει και στο διπλό, όπου μαζί με τη Βρετανίδα John-Baptiste Lauryn θα αντιμετωπίσουν τις Ολλανδέζες Demi Tran και Lian Tran.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots