Δυνατό ξεκίνημα στην Εσθονία η Ματούλα

 
Δυνατό ξεκίνημα στην Εσθονία η Ματούλα
tn team Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - 21:33

Η Μάρθα Ματούλα άνοιξε τις υποχρεώσεις της στο 25άρι του Parnu στην Εσθονία με μια καλή νίκη εις βάρος της Λετονής Daniela Vismane. Δεν τα κατάφερε η Έλενα Χριστοφή.

Η Μάρθα Ματούλα έχασε μόλις 4 games από τη Νο.5 του ταμπλό, την Λετονή Daniela Vismane, την οποία κέρδισε με 6-4, 6-0 σε 92 λεπτά.

Η Vismane βρίσκεται στο Νο.373 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ θυμίζουμε πως η Ματούλα σκαρφάλωσε στο Νο.332 της κατάταξης αυτή την εβδομάδα, κερδίζοντας 139 θέσεις μαζεμένες, μετά και τις σπουδαίες εβδομάδες που είχε στα 25άρια του Kursumlijska Banja της Σερβίας (πρωταθλήτρια) και του Getxo της Ισπανίας (φιναλίστ).

Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Parnu η Ματούλα, η οποία μετράει 12 νίκες στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις της!

Στον 2ο γύρο η 26χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει είτε την Εσθονή Anet Angelika Koskel, είτε την Σλοβάκα Bianca Behulova.

Στο Parnu αγωνίστηκε και η Έλενα Χριστοφή, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο στο κυρίως ταμπλό. Συγκεκριμένα η Έλενα αγωνίστηκε στα προκριματικά, όπου κέρδισε την Εσθονή Valeria Gorlats με 7-6 (4), 6-3, ηττήθηκε όμως στον τελευταίο γύρο από την Πολωνή Anna Hertel σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με 6-0, 3-6, 10-7.

Αύριο Ματούλα και Χριστοφή θα κάνουν την πρεμιέρα του στο διπλό, όπου βρίσκονται στο Νο.2 του ταμπλό. Στο πρώτο τους παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουν τις Εσθονές Viktoria Kleer Kliimand και Desire Parn.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots