Το σήκωσε στο διπλό η Χριστοφή (vid)

 
Το σήκωσε στο διπλό η Χριστοφή (vid)
tn team Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 15:25

Η Έλενα Χριστοφή και η Patricija Paukstyte αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο τουρνουά 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηρακλείο.

Η Χριστοφή και η Paukstyte ολοκλήρωσαν την πολύ καλή εβδομάδα τους στα γήπεδα του Lyttos Beach, κερδίζοντας στον σημερινό τελικό τη Σλοβάκα Karolina Krajmer και την Εσθονή Andrea Roots με 6-3, 6-1.

Δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες Χριστοφή και Paukstyte, που πήραν από νωρίς προβάδισμα με break και μετά το 4-3 κέρδισαν τα 8 από τα 9 τελευταία games, για να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 64 μόλις λεπτά.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.305 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασαν μόνο ένα σετ αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά του Ηρακλείου.

Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τις Ρουμάνες Rianna Ioana Coreisa και Lavinia Tanasie με 6-2, 6-0, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν την Τσέχα Emma Slavikova και τη Σλοβάκα Laura Svatikova με 6-2, 6-3.

Στα ημιτελικά κατάφεραν να βγουν νικήτριες από αγώνα θρίλερ με τη Λιθουανή Klaudija Bubelyte και την Εσθονή Liisa Varul, τις οποίες κέρδισαν με ανατροπή, με 4-6, 7-6 (3), 10-8.

Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος στη χρονιά για τη Χριστοφή, που έφτασε συνολικά τους 11 τίτλους στην καριέρα της στα διπλά, σε ITF διοργανώσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots