Επέστρεψε στις νίκες η Γραμματικοπούλου

 
Επέστρεψε στις νίκες η Γραμματικοπούλου
tn team Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 - 16:40

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου συνδύασε με μια καλή εμφάνιση την πρεμιέρα της στο W35 τουρνουά του Solarino στην Ιταλία. Εκτός συνέχειας έμεινε η Μάρθα Ματούλα.

Επέστρεψε στις νίκες η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία επιβλήθηκε της Ιταλίδας Camilla Gennaro με 6-1, 6-4 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων ITF W35 του Solarino.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ήταν φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο W35 τουρνουά του Ελσίνκι, είναι στο Νο.2 του ταμπλό του τουρνουά του Solarino (Νο.211 στον κόσμο) και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Τσέχα Barbora Palicova, Νο.337 και πρώην Νο.200 στον κόσμο.

Στο Solarino της Ιταλίας βρίσκεται και η Μάρθα Ματούλα, η οποία είχε δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδέζα Michaella Krajicek, άλλοτε Νο.30 στον κόσμο, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 7-5.

Και οι δυο Ελληνίδες θα αγωνιστούν και στο διπλό. Η Ματούλα με συμπαίκτρια τη Λετονή Kamilla Bartone, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τις κορυφαίες του ταμπλό, Martyna Kubka και Chia Yi Tsao. Η Γραμματικοπούλου και η Βελγίδα Magali Kempen είναι στο Νο.2 του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις Virginia Ferrara και Vittoria Paganetti.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots