Νέες επιτυχίες για τον Λαζαρίδη στο Χάρκοφ

 
Νέες επιτυχίες για τον Λαζαρίδη στο Χάρκοφ
Νέες επιτυχίες για τον Λαζαρίδη στο Χάρκοφ
tennisnews team Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 - 19:25

Ο Γιώργος Λαζαρίδης έφτασε σε νέες επιτυχίες την προηγούμενη εβδομάδα στο Χάρκοφ της Ουκρανίας, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά του Kharkov Open, διοργάνωση της ITF Futures Series, ενώ ήταν φιναλίστ στα μονά. 

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είχε ένα πολύ καλό τριήμερο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας (22-24 Ιουλίου) στο Χάρκοφ, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στα μονά του Kharkov Open της ITF.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου ο Λαζαρίδης προκρίθηκε με bye, επιβλήθηκε του Ουκρανού Igor Drapakovskyy με 6-0, 6-0. Με το ίδιο σκορ απέκλεισε τον Τούρκο Hakan Gungor στα ημιτελικά. Στον τελικό, ο Έλληνας αθλητής γνώρισε την ήττα από τον κορυφαίο παίκτη του ταμπλό, τον Πολωνό Albin Batycki, με 6-0, 6-1.

Στα διπλά, οι δύο δυνατότεροι παίκτες του τουρνουά, ο Batycki και ο Λαζαρίδης, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Χρειάστηκαν δύο αγώνες, καθώς προκρίθηκαν με bye στα ημιτελικά, όπου επιβλήθηκαν των Serghei Afanasenco (Μολδαβία) και Drapakovskyy (Ουκρανία) με 6-0, 6-0. Στον τελικό, κέρδισαν τους Gungor και Serghei Socolov (Μολδαβία) με 6-1, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots