Φιναλίστ στη Μόσχα ο Λαζαρίδης

 
Φιναλίστ στη Μόσχα ο Λαζαρίδης
Φιναλίστ στη Μόσχα ο Λαζαρίδης
tennisnews team Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 - 11:17

Ο Γιώργος Λαζαρίδης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Μόσχα για το Ikar Tournament με άλλη μια συμμετοχή σε τελικό, στο διπλό της διοργάνωσης της ITF Futures Series, μαζί με τον συμπαίκτη του, Yuriy Golovin. Στο μονό, ο Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στα ημιτελικά.

Ο Λαζαρίδης είχε άλλη μια καλή εβδομάδα στη Μόσχα της Ρωσίας, για το διεθνές τουρνουά της ITF, Ikar Tournament. Στα μονά, ο 43χρονος Έλληνας τενίστας από την Καλαμάτα, έφτασε μέχρι τους "4" καλύτερους.

Πήρε bye για την προημιτελική φάση, όπου δεν έχασε κανένα game από τον Μολδαβό Ion Duca (6-0, 6-0). Στα ημιτελικά γνώρισε την ήττα από τον παρτενέρ του στα διπλά Yuriy Golovin, έπειτα από ένα κλειστό ματς, με 3-6, 2-6.

Στα διπλά, μαζί με τον Ρώσο Golovin, έφτασε μέχρι τον τελικό, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Οι δυο τενίστες προκρίθηκαν με bye στα ημιτελικά και εκεί κέρδισαν το Ρώσο Vladimir Tarasov και το Μολδαβό Serghei Afanasenco με 6-0, 6-0. Στον τελικό έδωσαν μια μεγάλη μάχη, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες τον τίτλο, από τους Ρώσους Ildus Shaikhislamov και Leonid Shevchik, με 2-6, 7-6 (3), 9-11.

"Έχοντας στις αποσκευές ακόμα έναν τελικό, μια ακόμα κούπα, καλά παιχνίδια, έναν καλό φίλο και συμπαίκτη τον Yuriy Golovin, όμορφες στιγμές, το χειροκρότημα και την εκτίμηση συναθλητών και φιλάθλων - εξαιρετικά σημαντικό, έφτασε η ώρα για την επιστροφή. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε πράγματα", έγραψε ο Λαζαρίδης στο προφίλ του στο Facebook.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots