Δύο πρωτιές στο Χάρκοβο για τον Λαζαρίδη! (pics)

 
Δύο πρωτιές στο Χάρκοβο για τον Λαζαρίδη! (pics)
Δύο πρωτιές στο Χάρκοβο για τον Λαζαρίδη! (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - 11:37

Δύο τίτλους κατέκτησε στο Χάρκοβο της Ουκρανίας ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό και στο διπλό, του διεθνούς τουρνουά Kharkov Open της ITF.

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης, σε μονό και διπλό, επέστρεψε από το διεθνές τουρνουά Kharkov Open της Ουκρανίας ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Στο διπλό, με συμπαίκτη τον Φιλανδό Taneli Tenhunen, απώλεσαν μόλις 4 games και έφτασαν με εμφατικό τρόπο μέχρι τον τίτλο. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τους Μολδαβούς Serghei Afanasenco και Ion Duca με 6-0, 6-2, στα ημιτελικά κέρδισαν τους Ουκρανούς Igor Karanyn και Andriy Sushko με 6-0, 6-0, ενώ στον τελικό επιβλήθηκαν των Πολωνών Albin Batycki και Szymon Nowicki, με 6-0, 6-2.

Στο μονό, ο 43χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος αυτή την εβδομάδα βελτίωσε το career high του ανεβαίνοντας στο Νο. 56 της παγκόσμιας κατάταξης, επίσης δεν έχασε κανένα σετ. Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Ουκρανό Vasyl Starikov με 6-0, 6-0 και στα προημιτελικά επικράτησε του Ουκρανού Igor Karanyn με 6-1, 6-0.

Στην ημιτελική φάση είχε τον δυσκολότερο αγώνα του, καταφέρνοντας να κερδίσει τον συμπαίκτη του, Taneli Tenhunen, με 6-3, 7-5. Στον τελικό επιβλήθηκε του Πολωνού Batycki, Νο. 2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3.

"Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας Πολωνούς και στον αντίπαλό μου στο μονό, Albin Batycki. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ανδρέα Νίκα, την ομάδα μου (Χριστίνα Πανταζοπούλου, Αριστομένη Νικολοπούλου, Αριστέα Γαζούλη) την οικογένειά μου, τους χορηγούς μου, τους φίλους μου, όλες και όλους για την αγάπη και την υποστήριξη", είπε ο Λαζαρίδης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots