Φανταστικές προσπάθειες από Διαμαντή και Λαζαρίδη στο Ισραήλ

 
Φανταστικές προσπάθειες από Διαμαντή και Λαζαρίδη στο Ισραήλ
Φανταστικές προσπάθειες από Διαμαντή και Λαζαρίδη στο Ισραήλ
tennisnews team Παρασκευή, 19 Μαϊος 2017 - 13:32

Φανταστικές προσπάθειες πραγματοποίησαν στο Israel Open oι Στέφανος Διαμαντής και Γιώργος Λαζαρίδης, που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά και τα προημιτελικά αντίστοιχα σε μια πολύ δυνατή διοργάνωση, της ITF 2 Series. Ο Διαμαντής πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στο Νο. 23 της παγκόσμιας κατάταξης, David Dalmasso, ενώ εξαιρετική εβδομάδα είχε και ο Λαζαρίδης, ο οποίος ηττήθηκε στους "8" από το Νο. 21 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Διαμαντής, ο οποίος έχει σκαρφαλώσει στο Νο. 33 του κόσμου, πέρασε με bye στον 2ο γύρο του Israel Open. Εκεί κέρδισε τον Ισραηλινό Genaldi Kohanov με 6-0, 6-0, για να μπει στα προημιτελικά, όπου πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του.

Απέκλεισε το Νο. 4 του ταμπλό και Νο. 23 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Γάλλο David Dalmasso, με το πολύ καλό 6-3, 6-2. Μπήκε στα ημιτελικά και είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, τον Νοτιαφρικανό Evans Maripa, No. 13 στην παγκόσμια κατάταξη, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-2.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης από την πλευρά του, πραγματοποίησε επίσης μια εκπληκτική εβδομάδα στο τουρνουά του Ισραήλ, συνεχίζοντας και εκείνος την ανοδική του πορεία και τις επιτυχίες του για το ελληνικό τένις με αμαξίδιο.

Ο Λαζαρίδης, Νο. 7 στο ταμπλό και Νο. 42 στον κόσμο, πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί απέκλεισε τον Ισραηλινό Meir Cohen, που εγκατέλειψε με τραυματισμό πολύ νωρίς, ενώ ήταν πίσω με 3-0 από τον Έλληνα τενίστα.

Στα προημιτελικά, ο Λαζαρίδης αντιμετώπισε τον Αργεντινό Agustin Ledesma, No. 3 στο ταμπλό και Νο. 21 στην παγκόσμια κατάταξη, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-0.

Οι δυο Έλληνες παίκτες συνεργάστηκαν και έλαβαν μέρος και στο διπλό, όπου έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά. Αγωνίστηκαν απευθείας στα προημιτελικά και εκεί κέρδισαν τους Laszlo Farkas και Genadi Kohanov με 6-0, 6-4. Στα ημιτελικά ηττήθηκαν από το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τους Αργεντινούς Ezequiel Casco και Agustin Ledesma, με 6-4, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots