Φιναλίστ ο Διαμαντής στην Πολωνία!

 
Φιναλίστ ο Διαμαντής στην Πολωνία!
Φιναλίστ ο Διαμαντής στην Πολωνία!
tennisnews team Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 - 10:00

Ο Στέφανος Διαμαντής αγωνίστηκε στο Plock Orlen Polish Open την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει ανεβεί στο Νο. 27 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια στο τουρνουά της Πολωνίας, καθώς έφτασε μέχρι τους "16" καλύτερους και εκεί κοίταξε στα μάτια το Νο. 13 του κόσμου, Tom Egberink. Στο διπλό πήρε τη 2η θέση, μαζί με τον

Ένα πολύ καλό τουρνουά πραγματοποίησε στο Plock της Πολωνίας ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Φινλανδό Taneli Tenhunen, Νο. 107 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-0, 6-0.

Ο 30χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος συνεχώς βελτιώνεται και έχει φτάσει στο Νο. 27 της παγκόσμιας κατάταξης τις τελευταίες εβδομάδες, αναμετρήθηκε στον 2ο γύρο με τον Ολλανδό Tom Egberink, No. 2 στο ταμπλό και Νο. 13 στην παγκόσμια κατάταξη. Έκανε έναν καλό αγώνα και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό του, μετά από δυο κλειστά σετ όμως, γνώρισε την ήττα με 7-5, 6-4.

Στο διπλό, ο Στέφανος συνεργάστηκε με τον Πολωνό Tadeusz Kruszelinicki και έφτασαν μαζί μέχρι τον τελικό, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Πήραν bye για την προημιτελική φάση, όπου κέρδισαν τους Ricky Molier (Ολλανδία) και Steffen Sommerfeld (Γερμανία), με 6-4, 6-3.

Στα ημιτελικά, απέκλεισαν το Νο. 2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Αργεντινούς Ezequiel Casco και Agustin Ledesma, με 6-1, 6-2. Διεκδίκησαν με αξιώσεις τον τίτλο στο δυνατό τουρνουά της σειράς ITF 2 Series, αλλά ηττήθηκαν έπειτα από έναν κλειστό τελικό από τους Frederic Cattaneo (Γαλλία) και Evans Maripa (Νότια Αφρική), Νο. 1 στο ταμπλό, με 7-6 (4), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots