Ένας τελικός κι ένας ημιτελικός για τον Λαζαρίδη

 
Ένας τελικός κι ένας ημιτελικός για τον Λαζαρίδη
Ένας τελικός κι ένας ημιτελικός για τον Λαζαρίδη
tennisnews team Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 - 19:39

Άλλη μια πολύ καλή εβδομάδα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο μονό του BRD Arges Wheelchairs, στο Πιτέστι της Ρουμανίας, ενώ ήταν φιναλίστ στο διπλό, μαζί με τον Τούρκο Hakan Gungor.

Άλλη μια θετική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για τον Γιώργο Λαζαρίδη, που είχε απολογισμό έναν τελικό και έναν ημιτελικό στο BRD Arges Wheelchairs, το διεθνές τουρνουά της ITF Futures Series που πραγματοποιείται στο Πιτέστι της Ρουμανίας.

Ο Λαζαρίδης, προκρίθηκε απευθείας στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, ως Νο. 1 του ταμπλό και Νο. 45 στην παγκόσμια κατάταξη, για να κερδίσει εκεί τον Ιρακινό Yousif Khaleefah Hameedi με 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά κέρδισε τον συμπαίκτη του στο διπλό, Ηakan Gungor, με 7-6 (5), 6-0.

Στα ημιτελικά, έδωσε έναν δύσκολο αγώνα με τον πολύ δυνατό Ισπανό, Francesc Tur, Νο. 4 στο ταμπλό και σπεσιαλίστα των χωμάτινων επιφανειών, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-2.

Στο διπλό, ο Λαζαρίδης και ο Gungor ξεκίνησαν με μια νίκη επί των Ιρακινών Hameedi και Ibrahim Hussein Khalleel με 6-4, 6-3, για να προκριθούν στα ημιτελικά. Εκεί κέρδισαν τους Ιταλούς Antonio Cippo και Francesco Zola με 6-4, 6-7 (5), 10-6, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, για να βρουν και πάλι το ισπανικό εμπόδιο των Tur και Francesc Prat Serra στον τελικό, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-4, 6-2.

Να σημειωθεί πως στο τουρνουά της Ρουμανίας αγωνίστηκαν 3 ακόμη Έλληνες τενίστες. Ο Κωνσταντίνος Βαζούρας πέρασε με bye στον 2ο γύρο, εκεί όμως τον σταμάτησε ο Ρουμάνος Ciprian Anton, No. 8 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1. Ο Παναγιώτης Σαουλίδης γνώρισε την ήττα από τον Ιταλό Francesco Zola με 6-0, 6-0, ενώ ο Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος ηττήθηκε από τον Ιρακινό Hussein Hamid Hel με 6-1, 6-0.

Στα διπλά, οι Διαλεκτόπουλος και Σαουλίδης αγωνίστηκαν μαζί, αλλά ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τους Hameedi και Hussein Khalleel με 6-1, 6-0. Ο Βαζούρας συνεργάστηκε με τον Τούρκο Turan Akalin, γνωρίζοντας την ήττα στα προημιτελικά από τους Ρουμάνους Stancu Ionut Filisan και Mihai Gaita, με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots