Δύο τελικοί στη Ρουμανία για τον Λαζαρίδη! (pics)

 
Δύο τελικοί στη Ρουμανία για τον Λαζαρίδη! (pics)
Δύο τελικοί στη Ρουμανία για τον Λαζαρίδη! (pics)
tennisnews team Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 - 7:17

Με συμμετοχή σε δυο τελικούς, σε μονό και διπλό, όπου κατέλαβε τη 2η θέση, επέστρεψε από τη Ρουμανία και τα δυο διεθνή τουρνουά που συμμετείχε το διάστημα 3-11 Αυγούστου, ο Καλαματιανός πρωταθλητής Γιώργος Λαζαρίδης.

Από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου, ο Λαζαρίδης συμμετείχε στο Arges Brd Open στο Pitesti, όπου έπαιξε στον τελικό του διπλού και στον ημιτελικό του μονού. Από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου, ο Έλληνας τενίστας συμμετείχε στο BRD Wheelchair Tennis Open, στο Βουκουρέστι, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του μονού και στον ημιτελικό του διπλού.

Παρτενέρ και στα δυο τουρνουά της Ρουμανίας, ήταν ο αθλητής από την Τουρκία, Hakan Gungor.

Σε 8 αγωνιστικές ημέρες, ο Γιώργος Λαζαρίδης έπαιξε σε 12 αγώνες. Κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, κατάφερε να κάνει καλά παιχνίδια, να βγάλει πολλά πράγματα από αυτά που δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα με τον προπονητή του, Ανδρέα Νίκα, καθώς και να πετύχει σημαντικές νίκες με αθλητές υψηλού επιπέδου.

Η καλή αγωνιστική εικόνα από την αρχή της χρονιάς συνεχίζεται, έχει καταφέρει να βρίσκεται στο Top 40 της παγκόσμιας κατάταξης σε μονά και διπλά και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά με επιμονή, για να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Γιώργος Λαζαρίδης

Γιώργος Λαζαρίδης

Γιώργος Λαζαρίδης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots