1η θέση για τον Λαζαρίδη στο Ζάγκρεμπ (pics)

 
1η θέση για τον Λαζαρίδη στο Ζάγκρεμπ (pics)
1η θέση για τον Λαζαρίδη στο Ζάγκρεμπ (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 20:50

Ο Γιώργος Λαζαρίδης συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά Zagreb Open, που διεξήχθη το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου στην πόλη του Ζάγκρεμπ. Στα διπλά, αναδείχθηκε πρωταθλητής μαζί με τον Ισπανό Francesco Tur, συμμετέχοντας στον 6ο του τελικό για φέτος και κατακτώντας τον 3ο τίτλο του.

Άλλη μια επιτυχία είχε ο Γιώργος Λαζαρίδης στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου αγωνίστηκε στο διεθνές τουρνουά της ITF, Zagreb Open. Συμμετείχε στον 6ο του τελικό για φέτος και κατέκτησε την 1η θέση στο διπλό, με παρτενέρ τον Ισπανό αθλητή Francesco Tur. Ήταν ο 3ος του τίτλος στο 2017.

Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο δεν έχασε σετ στους τρεις αγώνες που έδωσε για το τουρνουά της ITF Furures Series. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τους Mauro Curioni (Ιταλία) και Branimir Vrzic (Κροατία) με 6-0, 6-1. Στα ημιτελικά επιβλήθηκαν των Zeljko Kladaric και Ninoslav Krsnik από την Κροατία με 6-2, 6-2, ενώ στον τελικό κέρδισαν τους Αυστριακούς Harald Pfundner και Joseph Riegler, Νο. 1 στο ταμπλό, με 6-3, 7-5.

Στο μονό, ο Λαζαρίδης έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση, μετά και τη νίκη του επί του Τούρκου Turan Akalin, με 7-5, 6-0. Στα προημιτελικά ηττήθηκε έπειτα από 2 κλειστά σετ από τον Κροάτη Anto Joskic, με 6-4, 7-5. Τον τίτλο στο μονό τον κατέκτησε ο συμπαίκτης του, Francesc Tur.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για τον Καλαματιανό πρωταθλητή, που βρίσκεται στο Νο. 48 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ είχε φτάσει έως το Νο. 39 τον περασμένο Μάιο. Επόμενος αγωνιστικός σταθμός η Μόσχα, όπου θα αγωνιστεί από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Γιώργος Λαζαρίδης - Francesc Tur

Γιώργος Λαζαρίδης - Francesc Tur

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots