Πρωταθλητής στη Μόσχα ο Λαζαρίδης (pics)

 
Πρωταθλητής στη Μόσχα ο Λαζαρίδης (pics)
Πρωταθλητής στη Μόσχα ο Λαζαρίδης (pics)
tennisnews team Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 - 20:21

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είχε άλλη μια όμορφη εβδομάδα στη Μόσχα, με τη συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά της ITF, Ikar Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό με παρτενέρ τον Ρώσο Yuriy Golovin, ενώ στο μονό έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση.

Άλλη μια πολύ καλή εβδομάδα είχε ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στη Μόσχα της Ρωσίας και αποχαιρέτησε το indoor τουρνουά της ITF Futures Series με έναν τίτλο, καθώς και μια παρουσία στα ημιτελικά.

Στο διπλό, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Ρώσο Yuriy Golovin, πέτυχε 2 νίκες. Στα ημιτελικά οι δυο παίκτες επιβλήθηκαν των Ρώσων Nikolay Deikin και Vadim Obukhov με 6-0, 6-1, ενώ στον τελικό κέρδισαν τους επίσης Ρώσους, Sergei Lysov και Ildus Shaikhislamov, με 6-2, 7-5.

Γιώργος Λαζαρίδης

Γιώργος Λαζαρίδης

Στο μονό ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο. 48 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε bye για τα προημιτελικά, όπου δεν έχασε ούτε ένα game από τον Μολδαβό Serghei Afanasenco (6-0, 6-0). Στα ημιτελικά έγινε ένας πολύ καλός αγώνας 2,5 ωρών με τον παρτενέρ του, Golovin, αλλά γνώρισε την ήττα με 4-6, 6-3, 6-2.

Γιώργος Λαζαρίδης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots