Φιναλίστ ο Διαμαντής στην Σουηδία

 
Φιναλίστ ο Διαμαντής στην Σουηδία
Φιναλίστ ο Διαμαντής στην Σουηδία
tennisnews team Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 - 17:26

Ο Στέφανος Διαμαντής κατέλαβε τη 2η θέση στα διπλά του Invacare Swedish Open, που φιλοξενήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ουψάλα της Σουηδίας. Στο μονό, ο 30χρονος Έλληνας τενίστας, Νο. 30 στην παγκόσμια κατάταξη, έφτασε έως την προημιτελική φάση.

Ο Στέφανος Διαμαντής είχε μια νίκη και μια ήττα την προηγούμενη εβδομάδα στην Ουψάλα της Σουηδίας, για το δυνατό τουρνουά της ITF, Invacare Swedish Open. Στον 1ο γύρο, κέρδισε τον Novatus Emmanuel Temba από την Τανζανία με 6-0, 6-1. Στα προημιτελικά της indoor διοργάνωσης, ο Στέφανος ηττήθηκε από τον Daniel Caverzaschi, Νο. 14 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3, 6-0.

Ο Διαμαντής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 30 του κόσμου στα μονά και στο Νο. 26 στα διπλά, ήταν φιναλίστ στο διπλό, μαζί με τον Βέλγο Jef Vandorpe. Oι δυο παίκτες κέρδισαν τους Ιταλούς Diego Amadori και Luca Spano με 6-0, 6-2, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν το Νο. 2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ολλανδό Carlos Anker και τον Βρετανό Dermot Bailey, με 6-1, 6-4.

Στον τελικό, ο Διαμαντής και ο Vandorpe, γνώρισαν την ήττα από τον Ισπανό Martin De La Puente και τον Ολλανδό Tom Egberink, No. 1 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots