Φιναλίστ ο Λαζαρίδης στο Καντού

 
Φιναλίστ ο Λαζαρίδης στο Καντού
Φιναλίστ ο Λαζαρίδης στο Καντού
tennisnews team Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 - 10:59

Στο Καντού της Ιταλίας αγωνίστηκε τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος είχε πολύ καλό απολογισμό στο διεθνές τουρνουά Trofeo Citta Di Cantu, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στο διπλό και μέχρι τα προημιτελικά στο μονό. 

Στο μονό της διοργάνωσης της ITF Futures Series, o Λαζαρίδης πέτυχε δυο νίκες. Πρώτα κέρδισε τον Γάλλο Guilhem Laget με 6-4, 6-3, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον Ιταλό Paolo Cancelli, με 6-2, 6-0. Στα προημιτελικά, ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο. 57 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, ηττήθηκε από έναν πολύ καλό παίκτη, τον Ισπανό Enrique Siscar Meseguer, Νο. 47 στον κόσμο, με 6-4, 6-1. 

Στο διπλό, ο Λαζαρίδης συνεργάστηκε με τον Μαροκινό Lhaj Boukartacha και έφτασαν μια νίκη μακριά από το τρόπαιο. Ξεπέρασαν με walkover το εμπόδιο των Ιταλών Diego Amadori και Mauro Curioni στον 1ο γύρο, για να κερδίσουν τους Daniel Danila (Ρουμανία) και Vincenzo Miele (Ιταλία) στα προημιτελικά, με 6-2, 6-0. 

Στα ημιτελικά έπαιξαν το πρώτο τους super tie-break και το κέρδισαν ενάντια στους Αυστριακούς Thomas Flax και Martin Legner, για να επικρατήσουν με 6-4, 3-6, 10-6. Στον τελικό έκαναν μια καλή προσπάθεια, αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Ιταλό Luca Arca και στον Ολλανδό Ruben Spaargaren, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-2, 6-1. 

Επόμενος σταθμός για τον Λαζαρίδη το Χάρκοβο της Ουκρανίας, όπου θα φιλοξενηθεί αυτή την εβδομάδα άλλο ένα τουρνουά της ITF Futures Series, το Kharkov Open, στα κλειστά hard γήπεδα του Tennis Club "Sport&Court". Εκεί τον περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αφίσας του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots