Πρωταθλητής ο Λαζαρίδης στο Χάρκοβο

 
Πρωταθλητής ο Λαζαρίδης στο Χάρκοβο
Πρωταθλητής ο Λαζαρίδης στο Χάρκοβο
tennisnews team Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 - 14:48

Άλλο ένα τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στα διπλά του Kharkov Open στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, μαζί με τον Φινλανδό Taneli Tenhunen. Ο Λαζαρίδης είχε πολύ καλό τουρνουά και στο μονό, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

Ο Λαζαρίδης και ο Tenhunen, ξεκίνησαν την πορεία τους από την προημιτελική φάση, όπου προκρίθηκαν με bye. Εκεί απέκλεισαν τους Ιρακινούς Hussein Hamid Hel και Mohammed Talib Thalij, με 3-6, 7-5, 10-7. Στα ημιτελικά, το ελληνοφινλανδικό δίδυμο, Νο. 2 στο ταμπλό, απέκλεισε τους Marek Gergely (Σλοβακία) και Tomas Svasek (Τσεχία), με 6-3, 7-5.

Στον τελικό, ο Λαζαρίδης και ο Tenhunen κέρδισαν και το Νο. 1 ζευγάρι του ταμπλό, τον Πολωνό Krzysztof Brezyna και τον Ρώσο Leonid Shevchik, με 6-7 (4), 6-2, 10-8, έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα. 

Στο μονό ο Λαζαρίδης είχε επίσης πολύ καλή παρουσία, φτάνοντας μέχρι την τελική 4άδα. Στον πρώτο του αγώνα, ο 44χρονος Έλληνας τενίστας, Νο. 57 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, επιβλήθηκε του Πολωνού Szymon Nowicki, με 6-0, 6-1.

Μετά από έναν δύσκολο αγώνα στα προημιτελικά, ο πρωταθλητής μας κέρδισε τον Τσέχο Tomas Svasek με 7-6 (1), 4-6, 6-2. Στα ημιτελικά, ο Λαζαρίδης γνώρισε την ήττα από τον Σλοβάκο Marek Gergely, με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots