Το σήκωσε ο Λαζαρίδης στην Αττάλεια

 
Το σήκωσε ο Λαζαρίδης στην Αττάλεια
Το σήκωσε ο Λαζαρίδης στην Αττάλεια
tennisnews team Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 - 21:16

Ο Γιώργος Λαζαρίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Kemer Tukuaz Open στην Αττάλεια της Τουρκίας, μαζί με τον συμπαίκτη του από το Ισραήλ, Asi Stokol. Αυτός ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για τον Έλληνα αθλητή, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε κερδίσει στα διπλά του Kharkov Open στο Χάρκοβο.

Τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στα διπλά κατέκτησε ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Ισραηλινό Asi Stokol στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο 44χρονος Έλληνας τενίστας και ο συμπαίκτης του, προκρίθηκαν απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης της ITF Futures Series. Εκεί κέρδισαν τους Τούρκους, Turan Akalin και Hakan Gungor, με 6-0, 6-1.

Στα ημιτελικά, οι δυο αθλητές επικράτησαν δύσκολα μετά από ένα κλειστό ματς των Πολωνών Albun Batycki και Krzsztof Brezyna, Νο. 4 στο ταμπλό, με 7-5, 6-4. Οι αντίπαλοί τους στον τελικό, αμφότεροι από το Ιράν, Hossein Mamipour και Mahdi Taiyebi, απέσυραν τη συμμετοχή τους πριν από τον αγώνα, οπότε ο Λαζαρίδης και ο Stokol αναδείχθηκαν αυτόματα πρωταθλητές.

Στο μονό της διοργάνωσης της Αττάλειας, ο Λαζαρίδης είχε έναν δύσκολο αγώνα με τον Yousif Khaleefah Hameedi από το Ιράκ στον 2ο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα με 6-7 (5), 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots