Κοντά στα παιδιά, μαζί με τα παιδιά (pics)

 
Κοντά στα παιδιά, μαζί με τα παιδιά (pics)
Κοντά στα παιδιά, μαζί με τα παιδιά (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 12:23

Εκτός από ένας μαχητής των γηπέδων, ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον περασμένο Μάιο, ο πρωταθλητής μας στο τένις με αμαξίδιο βγήκε στους δρόμους με μαθητές του δημοτικού και μοίρασαν φυλλάδια για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για κάποια από τα προβλήματα της καθημερινότητας που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ΑμεΑ, ενώ αυτή την εβδομάδα βρέθηκε και πάλι κοντά στα παιδιά, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο 2ο δημοτικό σχολείο Μεσσήνης.

Έπειτα από μια εξαιρετική πρωτοβουλία του 6ου δημοτικού σχολείου Καλαμάτας, ο πρωταθλητής μας στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης, παρέα με μαθητές της 5ης και της 6ης τάξης, τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο - άτομο με τυφλότητα - και την Ευανθία, μοίρασαν φυλλάδια σε περαστικούς για να τους ευαισθητοποιήσουν και να ελαττωθούν φαινόμενα όπως τα εμπόδια σε ράμπες, διαβάσεις και οδηγούς τυφλών, παρκάροντας στις θέσεις των ΑμεΑ. 

Αυτή την εβδομάδα, ο Λαζαρίδης βρέθηκε και πάλι κοντά στα παιδιά. Αυτή τη φορά, ήταν καλεσμένος του 2ου δημοτικού σχολείου Μεσσήνης, όπου έπαιξε, διασκέδασε, συζήτησε, μοιράστηκε κάποιες από τις πολλές εμπειρίες του και προσέφερε πολύτιμη γνώση στους μαθητές. 

Ο Λαζαρίδης καταφέρνει να συνδυάσει την πλούσια εξωαγωνιστική και ακτιβιστική του δράση, με μια επιτυχημένη καριέρα αθλητή. Ο τελευταίος μήνας ήταν γεμάτος με αγωνιστικές επιτυχίες για τον 44χρονο πρωταθλητή μας, που κατέκτησε 2 διεθνείς τίτλους στα διπλά, το Kemer Turkuaz Open στην Αττάλεια και το Kharkov Open στο Χάρκοβο, ενώ έπαιξε ακόμα σε έναν τελικό στο διπλό του Trofeo Citta'Di Cantu και στα ημιτελικά του μονού στο Kharkov Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots