Πρωταθλητής στο Ζάγκρεμπ ο Λαζαρίδης

 
Πρωταθλητής στο Ζάγκρεμπ ο Λαζαρίδης
Πρωταθλητής στο Ζάγκρεμπ ο Λαζαρίδης
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 14:14

Άλλον έναν τίτλο πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό του Zagreb Open, μαζί με τον Τούρκο συμπαίκτη του, Hakan Gungor.

Ο Λαζαρίδης και ο Gungor πέτυχαν 3 νίκες αυτή την εβδομάδα στο Ζάγκρεμπ, για να κατακτήσουν τον τίτλο του Zagreb Open, τουρνουά της ITF Futures Series που φιλοξενείται σε χωμάτινα γήπεδα.

Στον πρώτο τους αγώνα, κέρδισαν τους Κροάτες Miroslav Relic και Mario Sosnik, με 6-1, 6-0. Στα ημιτελικά επιβλήθηκαν των Francisco Garcia Vena και Taneli Tenhunen με 6-0, 6-1, ενώ στον τελικό κέρδισαν τους Αυστριακούς Harald Pfundner και Joseph Riegler, με 7-5, 4-6, 10-3, μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα.

Και στο μονό τα πήγε καλά ο Λαζαρίδης, ο οποίος σημείωσε 2 νίκες και έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση. Στην πρεμιέρα του συνέτριψε με 6-0, 6-0 τον Κροάτη Franco Usmiani, ενώ στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον συμπαίκτη του, Hakan Gungor, παίρνοντας τη νίκη με 6-2, 6-3. Στα ημιτελικά πάλεψε για τρια σετ με τον Κροάτη Anto Joskic, αλλά γνώρισε την ήττα με 6-4, 0-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots