Πρωταθλητής ο Λαζαρίδης στο Ζάγκρεμπ

 
Πρωταθλητής ο Λαζαρίδης στο Ζάγκρεμπ
Πρωταθλητής ο Λαζαρίδης στο Ζάγκρεμπ
tennisnews team Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:11

Ακόμα έναν τίτλο πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διεθνές τουρνουά της ITF στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, μαζί με τον Τούρκο συμπαίκτη του, Hakan Gungor.

Ο Λαζαρίδης και ο Gungor κέρδισαν τους Αυστριακούς Herald Pfundner και Joseph Riegler στον τελικό του Zagreb Open με 7-5, 4-6, 10-3 και κατέκτησαν τον τίτλο στο χωμάτινο τουρνουά της ITF Future Series.

Προηγουμένως στο τουρνουά της Κροατίας, το ελληνοτουρκικό δίδυμο είχε κερδίσει επίσης τους Κροάτες Miroslav Relic και Mario Sosnik με 6-1, 6-0, καθώς και τους Francisco Garcia Vena (Ισπανία) και Taneli Tenhunen (Φινλανδία), με 6-0, 6-1.

Για τον Λαζαρίδη, αυτός ήταν ο 5ος τίτλος στα διπλά στο 2018, μετά από το Villamoura Open στην Πορτογαλία, το Kharkov Open στην Ουκρανία, το Kemer Turkuaz Open στην Τουρκία και στο Riga Cup στη Λετονία.

Στο μονό του Zagreb Open, o 45χρονος Καματιανός πρωταθλητής είχε επίσης πολύ καλή παρουσία, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση. Στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Franco Usmiani με 6-0, 6-0 και στα προημιτελικά κέρδισε τον συμπαίκτη του, Hakan Gungor, με 6-2, 6-3. Σε έναν πολύ κλειστό ημιτελικό, ηττήθηκε από τον Κροάτη Anto Joskic, με 6-4, 0-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots