Κέρδισε τη Ρουμανία η Εθνική

 
Κέρδισε τη Ρουμανία η Εθνική
Κέρδισε τη Ρουμανία η Εθνική
tennisnews team Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 - 1:23

Η Εθνική ομάδα των ανδρών επικράτησε της Ρουμανίας στην πρεμιέρα της στο προκριματικό τουρνουά της ευρωπαϊκής ζώνης του παγκοσμίου κυπέλλου και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του BNP Paribas World Team Cup.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Στέφανος Διαμαντής ανέλαβαν δουλειά στο Vilamoura της Πορτογαλίας και βοήθησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πετύχει την πρώτη του νίκη στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης του παγκοσμίου κυπέλλου της ITF, αφού κέρδισαν και οι δυο τους αγώνες τους με 2-0 σετ.

Η Ελλάδα επικράτησε της Ρουμανίας με 2-1 στη σειρά των αγώνων, καθώς οι Ρουμάνοι πήραν το παιχνίδι στο διπλό, όπου τα ελληνικά χρώματα εκπροσωπήθηκαν από τον Λαζαρίδη και τον Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο.

Σήμερα η ομάδα μας έχει ρεπό και θα επιστρέψει στα γήπεδα του Vilamoura αύριο, για να αντιμετωπίσει την άλλη ομάδα του ομίλου της, Γερμανία. Αν κερδίσει θα προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά, αυξάνοντας τις πιθανότητές της να περάσει στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots