Στα ημιτελικά η Εθνική Ελλάδας

 
Στα ημιτελικά η Εθνική Ελλάδας
Στα ημιτελικά η Εθνική Ελλάδας
tennisnews team Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 - 10:56

Η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του προκριματικού τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο τένις με αμαξίδιο, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη επί της Γερμανίας στο Vilamoura.

Αν και βρέθηκε πίσω με 0-1, η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει την Γερμανία με 2-1 και να προκριθεί στα ημιτελικά του προκριματικού τουρνουά της ευρωπαϊκής ζώνης του BNP Paribas World Team Cup.

Ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 18 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει την καλύτερη θέση από κάθε άλλον παίκτη στο τουρνουά του Vilamoura της Πορτογαλίας, κέρδισε τον Anthony Dittmar με 6-3, 6-2 και ισοφάρισε τη σειρά με τη Γερμανία σε 1-1.

Στη συνέχεια ο Διαμαντής ένωσε τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Λαζαρίδη και κέρδισαν το αποφασιστικό παιχνίδι του διπλού, με 6-2, 6-4. Έκαναν το 2-1 στη σειρά και πήραν την πρώτη θέση του ομίλου, στον οποίο βρισκόταν ακόμα και η Κροατία.

Σήμερα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για μια θέση στον τελικό του προκριματικού τουρνουά, ενώ το άλλο εισιτήριο θα το δικεδικήσουν οι Σλοβακία και Αυστρία, που προκρίθηκαν επίσης στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots