Καλές εμφανίσεις για τον Λαζαρίδη στη Ρουμανία (pics)

 
Καλές εμφανίσεις για τον Λαζαρίδη στη Ρουμανία (pics)
Καλές εμφανίσεις για τον Λαζαρίδη στη Ρουμανία (pics)
tennisnews team Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 11:58

Ο Γιώργος Λαζαρίδης αγωνίστηκε σε δυο τουρνουά στη Ρουμανία την τελευταία εβδομάδα, σημειώνοντας καλές εμφανίσεις σε διεθνείς αγώνες της ITF.

Πρώτα ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε στο Βουκουρέστι και στο BRD Bucharest Wheelchair Tennis Open, όπου πήρε την 1η θέση στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο διπλό.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής μας γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του στο τουρνουά από τον Γάλλο Yoann Quilliou, με 3-6, 7-5, 6-4. Έπειτα αγωνίστηκε για το consolation ταμπλό, όπου κέρδισε τον επίσης Έλληνα Κωνσταντίνο Βαζούρα με 6-1, 6-1, τον Ρουμάνο Mihai Gaita με 6-2, 6-2 και τον Τούρκο Emirhan Toper με 6-1, 6-1, καταλαμβάνοντας την 1η θέση.

Στο διπλό συνεργάστηκε με τον Quilliou και κέρδισαν στον πρώτο τους αγώνα τον Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο και τον Λετονό Ervins Kapa, με 6-2, 6-0. Στη συνέχεια ωστόσο αποκλείστηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, Rafael Medeiros και Enrique Siscar Meseguer με 6-0, 6-4, για την προημιτελική φάση.

Επόμενος σταθμός ήταν το Πιτέστι, όπου φιλοξενήθηκε το BRD Arges Open. Ο Λαζαρίδης εκεί έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στα μονά και στα διπλά.

Στο μονό είχε bye για τον 2ο γύρο, όπου επιβλήθηκε του Toper με 6-0, 6-0. Στα προημιτελικά συνάντησε τον πολύ δυνατό Αυστριακό Joseph Riegler, No. 3 στο ταμπλό, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-0, 6-3.

Στο διπλό έπαιξε και πάλι με τον Quilliou, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τους Ρουμάνους Stancu Ionut Filisan και Gaita με 6-0, 6-1. Ήταν άτυχοι ωστόσο και στα προημιτελικά έπαιξαν πάλι με τους κορυφαίους του ταμπλο τον Βραζιλιάνο Medeiros και τον Ισπανό Siscar Meseguer. Τα πήγαν καλύτερα από το πρώτο τους παιχνίδι, αλλά "λύγισαν" στο super tie-break με 6-4, 6-7 (6), 10-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots