2 κούπες παρά την ατυχία για τον Λαζαρίδη (pics)

 
2 κούπες παρά την ατυχία για τον Λαζαρίδη (pics)
2 κούπες παρά την ατυχία για τον Λαζαρίδη (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 9:09

Ακόμα ένα τουρνουά ολοκληρώθηκε με επιτυχίες και θετικές εμπειρίες για τον Γιώργο Λαζαρίδη, που κέρδισε μια 1η και μια 2η θέση στο διεθνές τουρνουά της Τραπεζούντας Parpali Cup, παρά τη μεγάλη ατυχία που είχε, καθώς του έκλεψαν τις ρακέτες του στο ξενοδοχείο.

Όπως έγραψε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε πολύ άτυχος κατά την άφιξή του στην Τραπεζούντα, αφού έπεσε θύμα κλοπής και έχασε τις ρακέτες του.

Κάνοντας αγώνα δρόμο για να προλάβει να είναι "ετοιμοπόλεμος" για τον πρώτο του αγώνα, αντιμετώπισε στον 1ο γύρο τον κορυφαίο του ταμπλό, Kamil Fabisiak από την Πολωνία, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-2, 6-1 σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αγωνίστηκε ωστόσο στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας, όπου είχε 3 νίκες χωρίς να χάσει σετ και κατέκτησε την πρώτη θέση. Κέρδισε κατά σειρά τους Nasser Mahdi Salih με 6-3, 6-2, Mohammed Talib Thaliq με 6-3, 6-3 και Ibrahim Hussein Khalleel με 6-3, 6-3.

Ακόμα ένα τρόπαιο κέρδισε, αυτό της 2ης θέσης στο διπλό, όπου ήταν φιναλίστ μαζί με τον Ισραηλινό παρτενέρ του, Guy Sasson. Οι δυο παίκτες πέρασαν με bye στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τους Τούρκους Turan Akalin και Huseyin Celik με 6-1, 6-3.

Στα ημιτελικά ξεπέρασαν με walkover το εμπόδιο των Ιρακινών Ali Adnan Ahmed Alasadi και Yoyusif Khaleefah Hameedi, ενώ στον τελικό για μια ακόμα φορά ο Fabisiak ήταν εμπόδιο, καθώς μαζί με τον συμπαίκτη του από την Ιαπωνία, Yoshinobu Fujimoto, πήραν τη νίκη με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots