Επιστροφή στις νίκες για τον Λαζαρίδη

 
Γιώργος Λαζαρίδης
Γιώργος Λαζαρίδης
tennisnews team Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 - 12:21

Μετά το πέρασμά του από την Αττάλεια, ο Γιώργος Λαζαρίδης αγωνίστηκε στο Vilamoura της Πορτογαλίας αυτή την εβδομάδα παρουσιάζοντας ένα καλύτερο πρόσωπο και δείχνοντας την αγωνιστική του βελτίωση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο wheelchair tennis επέστρεψε στις νίκες σε κυρίως ταμπλό διεθνών αγώνων, κερδίζοντας τον Πορτογάλο Fabio Reis με 6-2, 6-1 στον 1ο γύρο του Vilamoura Open, στην ομώνυμη πορτογαλική πόλη.

Στη φάση των "16" της διοργάνωσης της ITF Futures Series έκανε μια καλή προσπάθεια, αλλά ηττήθηκε από τον Αυστριακό Martin Legner, No.3 στο ταμπλό και Νο.31 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-7 (0), 3-6.

Θυμίζουμε πως στα διπλά ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε μαζί με τον Στέφανο Διαμαντή αυτή την εβδομάδα, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τους Γερμανούς Anthony Dittmar και Christoph Wilke με 6-3, 6-3, για να μπουν στα προημιτελικά. Εκεί γνώρισαν την ήττα από τους Αυστριακούς Legner και Joseph Riegler, με 6-3, 3-6, 6-10.

Την επόμενη εβδομάδα (9-14 Μαΐου) είναι τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος BNP Paribas World Team Cup, όπου θα αγωνιστούν ξανά μαζί Λαζαρίδης και Διαμαντής, διεκδικώντας για την Ελλάδα την πρόκριση στην τελική φάση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots