Ήττα για την Εθνική, που θα παίξει για τις θέσεις 11-12

 
Ήττα για την Εθνική, που θα παίξει για τις θέσεις 11-12
tn team Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 20:14

Η Εθνική μας ομάδα των ανδρών στο τένις με αμαξίδιο ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ιταλίας με 2-1 και θα μονομαχήσει αύριο για τις θέσεις 11-12 στο προκριματικό τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου BNP Paribas World Team Cup.

Αν και έκανε καλή προσπάθεια, ούτε σήμερα πήρε τη νίκη η Εθνική μας ομάδα στο τένις με αμαξίδιο, που ηττήθηκε από την Ιταλία με 2-1 σε ένα κλειστό tie.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Επαμεινώνδας Σταμάτης ηττήθηκε από τον Francesco Felici με 6-0, 6-0 κι έτσι έμεινε με την πλάτη στον τοίχο.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαζαρίδης κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα για την Ελλάδα, καθώς όταν ήταν μπροστά με 3-0 στο 1ο σετ, ο αντίπαλός του, Antonio Cippo, εγκατέλειψε με τραυματισμό.

Στο διπλό οι Ιταλοί πήραν τη νίκη, καθώς Λαζαρίδης και Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Felici και Edgar Andres Scalvini Lozano, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-0, 6-0.

H Ελλάδα είχε πάρει την 3η θέση στον όμιλό της στο προκριματικό τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ευρωπαϊκής ζώνης, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας, μετά από τις ήττες της από την Πολωνία με 3-0 και από την Ουγγαρία με 2-1.

Μετά την ήττα από την Ιταλία, θα δώσει αύριο τον τελευταίο της αγώνα στο τουρνουά απέναντι στην Εσθονία, με έπαθλο την 11η θέση, μιας και ο πολύ δύσκολος στόχος της πρόκρισης έχει ήδη χαθεί (προκρίνονται οι 8 καλύτερες ομάδες). Θυμίζουμε πως στο περσινό τουρνουά η Εθνική μας είχε καταλάβει την 11η θέση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots