Φιναλίστ ο Λαζαρίδης στην Καντού

 
Γιώργος Λαζαρίδης
Γιώργος Λαζαρίδης
tn team Δευτέρα, 01 Μαϊος 2023 - 12:49

Ο Γιώργος Λαζαρίδης έφτασε μέχρι τον τελικό του διεθνούς τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε στην Καντού της Ιταλίας στο διπλό, μαζί με τον Κροάτη συμπαίκτη του, Anto Joskic.

Ο Λαζαρίδης και ο Joskic είχαν μια πολύ καλή παρουσία στο Trofeo Citta' di Cantu' 4, φτάνοντας έως τον τελικό.

Οι δυο αθλητές πήραν bye για τα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τους Ιταλούς Mario Cabras και Lorenzo Deglinnocenti με 6-4, 6-1. Συνέχισαν αποκλείοντας στα ημιτελικά τους Ιταλούς Dario Benazzi και Giovanni Zeni με 6-1, 6-1.

Στον τελικό, έκαναν ένα πολύ καλό 1ο σετ και ήταν κοντά στους Γάλλους Olivier Langlois και Yoann Quilliou, το έχασαν όμως στις λεπτομέρειες κι έπειτα έχασαν και το παιχνίδι, με 5-7, 0-6.

Στο μονό ο Λαζαρίδης έφτασε μέχρι τη φάση των "16", έχοντας απολογισμό μια νίκη και μια ήττα. Στο 1ο του παιχνίδι κέρδισε τον Ιταλό Marco Amadori με 6-1, 6-3, ηττήθηκε όμως στη συνέχεια από τον Βέλγο Mike Denayer με 6-3, 6-4.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε στο Βίλνιους της Λιθουανίας και σε μια ακόμα hardcourt διοργάνωση της ITF Future Series.

Στα διπλά έπαιξε μαζί με τον Πολωνό Krzysztof Brezyna και έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση, ενώ στα μονά πήρε ένα bye και κέρδισε τον Πολωνό Andrzej Strozynski, για να προκιρθεί στα προημιτελικά. Εκεί ηττήθηκε έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς, από τον Πολωνό Piotr Jaroszewski, με 3-6, 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots