Αναζητώντας ψυχικές δυνάμεις για comeback

 
Θοδωρής Αγγελίνος
Θοδωρής Αγγελίνος Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 - 3:02

Η ατυχία χτύπησε και πάλι, για τρίτη φορά μέσα στο 2011, τον Θοδωρή Αγγελίνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής ταλαιπωρήθηκε από μια σπάνια ίωση τις τελευταίες εβδομάδες, γεγονός που τον φέρνει σε δύσκολη θέση ως προς τις επιδιώξεις του στο επαγγελματικό τένις για ακόμη μία φορά, κυρίως από ψυχολογικής άποψης, αφού όπως μας λέεί και ο ίδιος "δεν είναι και το πιο έυκολο πράγμα να πρέπει να επανέλθεις 3 φορές στο ίδιο έτος". Δείτε τι μας λέει στο blog του παρακάτω...

"Καλησπέρα σε όλους,

Τελικά απέσυρα τη συμμετοχή μου και από το Filothei Tennis Open καθώς δεν έχω συνέλθει πλήρως ούτε είμαι ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελα να είμαι έπειτα από την ίωση που πέρασα όλο τον Αύγουστο.

Με πήγε πολύ πίσω καθώς ήμουν πάνω από ένα μήνα εντελώς αδρανής. Περίμενα να είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι είμαι τώρα, αλλά αυτή τη φορά δυσκολεύομαι να επανέλθω και να βρω τις δυνάμεις να συνεχίσω το πολύ δύσκολο έργο του να παίζεις επαγγελματικό τένις. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να προσπαθεί ένας αθλητής να επανέλθει για τρίτη φορά μέσα στην ίδια αγωνιστική χρονιά από ένα τραυματισμό ή μία ασθένεια.

Εύχομαι να βρω τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις που χρειάζονται για να επανέλθω στην αγωνιστική δράση σύντομα.

Να είστε καλά

Θοδωρής"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots