Στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο η Osaka

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka Φωτογραφία: USTA
tn team Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:01

To περιοδικό TIME δημοσίευσε μια λίστα με τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Ανάμεσα σ' αυτούς βρέθηκαν συνολικά 6 αθλητές και αθλήτριες, στους οποίους ήταν και η Naomi Osaka.

Στη λίστα με τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη μας για το 2021 βρέθηκε η Naomi Osaka, μαζι με άλλους 5 αθλητές και αθλήτριες.

Τον τελευταίο χρόνο η Osaka έχει καταφέρει να βρεθεί στο προσκήνιο όχι μόνο με τις επιδόσεις της στο γήπεδο και τα δυο Grand Slams που έχει κατακτήσει, αλλά και με το γεγονός ότι αρκετές φορές έχει εκμεταλλευτεί το βήμα που της δίνεται για να μιλήσει για ευαίσθητα θέματα.

Μαζί με τη Simon Biles, που επίσης βρίσκεται στη λίστα, είναι δυο αθλήτριες που φέτος έθιξαν και το ζήτημα της ψυχικής υγείας και αμφότερες αποσύρθηκαν από πολύ μεγάλες διοργανώσεις για να προστατευτούν.

Στη λίστα βρέθηκαν ακόμα η Αμερικανίδα σπρίντερ Alyson Felix, ο Αμερικανός αστέρας του NFL Tom Brady, η Αμερικανίδα γυμνάστρια Sunisa Lee και ο Ιάπωνας πρωταθλητής του μπέιζμπολ Sohei Ohtani.

Στη λίστα βρίσκονται αρκετοί πολιτικοί, δισεκατομμυριούχοι, αλλά και άλλοι σελέμπριτι από κάθε χώρο. Δείτε αναλυτικά όλη τη λίστα εδώ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots