"Μου στερήθηκε η ελευθερία μου" - συνελήφθη stalker της Raducanu!

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 - 16:17

Τρομακτικές στιγμές βίωσε η Emma Raducanu, καθώς ένας φανατικός θαυμαστής της την παρακολουθούσε, μπήκε στο σπίτι των γονιών της και έκλεψε ένα ζευγάρι παπούτσια!

Η δημοσιότητα της Raducanu εκτοξεύθηκε μετά την κατάκτηση του US Open και η 19χρονη Βρετανίδα έχει να διαχεριστεί μερικές πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μια από αυτές είναι και οι θαυμαστές, που είναι πολύ περισσότεροι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και αρκετοί που γίνονται επικίνδυνοι.

Όπως ο 35χρονος Amrit Magar, που έμαθε που βρίσκεται το σπίτι των γονιών της Raducanu, στο Νότιο Λονδίνο, το επισκεπτόταν συχνά και κατασκόπευε την τενίστρια, ενώ κατάφερε να κλέψει και ένα ζευγάρι παπούτσια από το μπαλκόνι της!

Ο άνδρας, που συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές, εργαζόταν ως οδηγός ντελίβερι. Άφησε πολλές φορές λουλούδια στην Raducanu, καθώς και ένα σημείωμα που έλεγε πως άξιζε την αγάπη της. Άφησε ακόμα έναν χάρτη σχεδιασμένο στο χέρι, που έδειχνε τα 23 μίλια που περπάτησε με τα πόδια, για να φτάσει ως το σπίτι της.

Στις 4 Δεκεμβρίου, την τελευταία φορά που επισκέφτηκε το σπίτι σύμφωνα με τις αρχές, στόλισε ένα δέντρο στην μπροστινή του αυλή, ενώ έκλεψε και ένα ζευγάρι παπούτσια από το μπαλκόνι, νομίζοντας πως είναι δικά της - τελικά τα παπούτσια ήταν του πατέρα της, Ian.

Ο Mager κρίθηκε ένοχος την προηγούμενη εβδομάδα και θα καταδικαστεί τον επόμενο μήνα. Όταν ρωτήθηκε για τα παπούτσια, είπε: "Ήθελα να έχω κάτι αναμνητστικό."

Η Raducanu, τρομαγμένη προφανώς απ' όλο αυτό, εξέφρασε την επιθυμία της να μετακομίσει: "Νιώθω ότι στερήθηκε η ελευθερία μου. Κοιτάζω συνέχεια δεξιά και αριστερά, νιώθω τον κίνδυνο και ανησυχώ ότι μπορεί να συμβεί ξανά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής στο ίδιο μου το σπίτι", είπε η 19χρονη, που αυτή την εβδομάδα ανέβηκε στο Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots