Στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα ο Κύργιος

 
Στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα ο Κύργιος
tn team Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 - 16:50

Μετά και τις κατηγορίες που υπήρξαν προς το πρόσωπό του από την πρώην σύντροφό του, Chiara Passari, για επίθεση, ο Νικ Κύργιος θα κληθεί να παραστεί στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα.

Όπως δημοσιεύσαν σήμερα οι Canberra Times, ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός θα πρέπει να παραστεί στο δικαστήριο της Καμπέρα στις 2 Αυγούστου, για τις κατηγορίες για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, Chiara Passari.

Σύμφωνα με την Passari, ο Κύργιος την άρπαξε βίαια και αυτή η κατηγορία μπορεί να επιφέρει μάξιμουμ ποινή έως και δυο χρόνια φυλάκισης.

Ο δικηγόρος του Κύργιου, Jason Moffett, έχει αναλάβει την υπόθεση και είπε πως ο πελάτης του ήταν ενήμερος για την κατηγορία.

"Η κατηγορία είναι σοβαρή και ο κύριος Κύργιος τη λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν. Δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση επειδή η υπόθεση έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο, αλλά θα εκδώσει ανακοίνωση την κατάλληλη στιγμή", ανέφερε ο Moffett.

Όλα αυτά ενώ ο Κύργιος βρίσκεται στο Λονδίνο, αύριο θα δώσει έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της καριέρας του και θα διεκδικήσει την 1η του πρόκριση σε έναν Grand Slam ημιτελικό κόντρα στον Cristian Garin και δηλώνει πολύ καλά ψυχολογικά με τον περίγυρό του και την τωρινή του σύντροφο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots