Θα γίνει μητέρα η Osaka (pics)

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 20:55

H Naomi Osaka ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί, αλλά σκοπεύει να επιστρέψει στο τένις το 2024.

Η 25χρονη Γιαπωνέζα τενίστρια, άλλοτε Νο.1 στον κόσμο και κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από μια δημοσίευση στα social media, όπου μοιράστηκε επίσης και ένα υπερηχογράφημα. Όπως έγραψε, δεν θα επιστρέψει στο tour το 2023, αλλά σκοπεύει να παίξει στο Australian Open το 2024.

"Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον ενδιαφέροντα, αλλά έχω μάθει ότι οι περίοδοι που έχουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη ζωή, είναι και οι πιο διασκεδαστικές. Οι τελευταίοι μήνες μακριά από το τένις, μου έδωσαν μια νέα αγάπη και εκτίμηση για το παιχνίδι στο οποίο αφιέρωσα τη ζωή μου.

Συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να θεωρώ οποιαδήποτε στιγμή δεδομένη, κάθε μέρα είναι μια νέα ευλογία και μια περιπέτεια. Ξέρω πως έρχονται πολλά για μένα στο μέλλον, αλλά ένα πράγμα για το οποίο ανυπομονώ, είναι να το παιδί μου να δει έναν από τους αγώνες μου και να πει 'αυτή είναι η μαμά μου'. Το 2023 θα είναι μια χρονιά γεμάτη μαθήματα για μένα και ελπίζω να σας δω όλους στις αρχές της επόμενης. Θα είμαι στο Australian Open το 2024", έγραψε στη δημοσίευσή της η Osaka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots