Είδε μπάσκετ και στο Μονακό ο Djokovic (vids+pics)

 
Είδε μπάσκετ και στο Μονακό ο Djokovic (vids+pics)
tn team Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 - 14:19

O Novak Djokovic συνεχίζει να ακολουθεί τις σερβικές ομάδες στην Ευρωλίγκα από το Μονακό.

Ο Djokovic βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Μονακό, όπου θα δώσει τους πρώτους αγώνες του για τη χωμάτινη σεζόν την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσο βρισκόταν στο Βελιγράδι, ο Σέρβος τενίστας είχε παρακολουθήσει αγώνες της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα από το γήπεδο, ενώ το ίδιο έκανε και χθες.

Μια εβδομάδα περίπου μετά την επίσκεψή του στo Aleksandar Nikolic Hall, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια, ο Nole είδε αυτή τη φορά την Παρτιζάν, στο κρίσιμο για τα πλέι-οφ εκτός έδρας ματς με τη Μονακό. Μαζί του ήταν η σύζυγός του, Jelena, καθώς και ο γιος τους, Stefan.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @straja_informacija

Να πούμε κι ότι ο Novak φέρνει τύχη στις σερβικές ομάδες, αφού και στις τρεις αναμετρήσεις που παρακολούθησε από κοντά τον τελευταίο μήνα, οι Σέρβοι ήταν νικητές. Η Παρτιζάν κέρδισε στο γήπεδό της τον Ολυμπιακό πριν από 15 μέρες, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε τη Βαλένθια πριν μια εβδομάδα στο Βελιγράδι, ενώ η Παρτιζάν του Zelimir Obrajovic έφυγε νικήτρια και χθες από το γήπεδο, στη δύσκολη αποστολή της στο Μονακό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AS Monaco Basket ??? (@asmonaco_basket)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by kosarkaski_mozaik (@kosarkaski_mozaik)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots