ATP
"Κυνηγάει" ο Ferrer

 
David Ferrer
David Ferrer
tennisnews team Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 - 20:18

O David Ferrer νίκησε εύκολα τον Fernando Verdasco με 6-3, 6-2, δείχνοντας ότι έχει διάθεση να κυνηγήσει μέχρι το τέλος την πρόκριση για το ATP World Tour Finals στο Λονδίνο. Ο 32χρονος Ισπανός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Valencia Open 500, όπου θα αντιμετωπίσει τον Thomaz Bellucci.

Ο Ferrer είναι 10ος αυτή τη στιγμή στην κατάταξη Emirates ATP Race To London και θα προσθέσει νέους βαθμούς στο σακί του αν προκριθεί στα ημιτελικά. Ο 32χρονος διεκδικεί να προκριθεί στο ATP World Tour Finals για 6η φορά στην καριέρα του, με τρία εισιτήρια να παραμένουν χωρίς κάτοχο. Διεκδικεί επίσης τον 4ο του τίτλο στη Βαλένθια, μετά από το 2008, το 2010 και το 2012.

Ο κορυφαίος τενίστας του ταμπλό δεν είχε το παραμικό πρόβλημα σήμερα για να νικήσει τον συμπατριώτη του, Fernando Verdasco. Τον κέρδισε με το άνετο 6-3, 6-2 μέσα σε 67 λεπτά, για να φτάσει τις 51 νίκες στο 2014 και τις 30 σε τουρνουά της σειράς ATP World Tour 500. Ο 32χρονος, φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στη Βιέννη, κράτησε όλα τα service games του και "έσπασε" τον Verdasco τρεις φορές.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Thomaz Bellucci, που τις τελευταίες εβδομάδες ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του. Στη Βαλένθια ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε από τα προκριματικά, όμως νίκησε τον Mikhail Youzhny με 2-0 σετ και σήμερα ξεπέρασε με walkover το Νο6 του ταμπλό, Roberto Bautista Agut, που είχε κοιλιακούς πόνους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots