ATP
Μαζί Zverev-Ferrer έως το τέλος της χρονιάς

 
Μαζί Zverev-Ferrer έως το τέλος της χρονιάς
Μαζί Zverev-Ferrer έως το τέλος της χρονιάς
tennisnews team Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 - 7:33

Η δοκιμαστική περίοδος που είχαν πήγε αρκετά καλά και οι Alexander Zverev ανακοίνωσε πως ο David Ferrer θα είναι ο προπονητής του έως και το τέλος της χρονιάς.

"Όταν έψαχνα πριν μερικές εβδομάδες ένα νέο μέλος για την ομάδα μου, σκεφτόμουν συνεχώς τον επαγγελματισμό του David, την ικανότητά του να κερδίζει τόσα πολλά εκμεταλλευόμενος τη φυσική του κατάσταση. Για να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο, χρειαζόμουν δίπλα μου κάποιον που έχει βρεθεί στην ίδια θέση στο παρελθόν", είπε ο Zverev στο ARD.

Ο Ferrer, ο οποίος είχε δώσει τον τελευταίο της καριέρας του απέναντι στον Zverev, τον περσινό Μάιο στη Μαδρίτη, συνάντησε ξανά τον Γερμανό στη Βαλένθια πριν λίγες εβδομάδες. Προπονήθηκαν μαζί για μια δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών και απ' ότι φαίνεται ο Ισπανός "έδεσε" με την ομάδα του "Sascha" και όπως ανακοίνωσε ο τελευταίος θα είναι μέλος της τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2020.

"Ήταν προφανές ότι οι στόχοι μας και οι προσωπικότητές μας ταιριάζουν. Είμαι ένας παίκτης που χρειάζεται επανάληψη. Σε αυτό τον τομέα, ο David είναι τέλειος."

Ο Zverev, ο οποίος έχει δώσει και μερικούς φιλικούς αγώνες αυτή την περίοδο της αναστολής του tour, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε δυο περίπου εβδομάδες, για το Cincinnati Masters (20-28 Αυγούστου), που θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

Φωτογραφία: Instagram (@davidferrer1982)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots