ATP
O Ferrer εγκατέλειψε τον Zverev: "Πρέπει να ακούει τους πιο έμπειρους"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 - 22:17

Μετά από τους Ivan Lendl και Juan Carlos Ferrero, o David Ferrer έγινε ο 3ος "super coach" που δεν τα βρήκε με τον Alexander Zverev και σταμάτησε πολύ νωρίς τη συνεργασία τους.

Μετά από πολύ λίγους μήνες συνεργασίας, David Ferrer και Alexander Zverev χώρισαν τους δρόμους τους και δεν θα είναι μαζί στην Αυστραλία.

Ο 38χρονος Ισπανός ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, εξηγώντας πως αποχώρησε από την ομάδα του Zverev επειδή έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες, ενώ άφησε να εννοηθεί και πως ο Zverev δεν ήθελε να ακούσει τις συμβουλές του.

"Πιστεύω στον Sascha, είναι πολύ νέος και μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης. Αυτή τη στιγμή όμως έχει κάποια ζητήματα εξωαγωνιστικά που το κάνει δύσκολο να δουλέψει με συνέπεια υπό τη δική μου φιλοσοφία", είπε ο Ferrer.

"Ας πούμε ότι είχαμε διαφορετική αντίληψη του πως είναι ένας επαγγελματίας όταν δεν βρίσκεται στο court. Πράγματα όπως η διατροφή, η ξεκούραση, η σχέση με τους ανθρώπους στην ομάδα. Είχαμε διαφορές από δω και από εκεί, οπότε πιστεύουμε πως αυτό ήταν το καλύτερο για τη συνέχεια.

Χρειάζεται να ανοίξει τα αυτιά του και να ακούει τι έχουν να του πουν οι άνθρωποι με περισσότερη εμπειρία. Προφανώς όταν μεγαλώσει, όταν θα είναι 24-25, πιστεύω πως θα είναι πιο ώριμος και θα σκέφτεται έτσι και εκείνος."

Θυμίζουμε πως ο Zverev περιμένει παιδί από την πρώην σύντροφό του, Brenda Patea, ενώ μια άλλη παλιότερη σχέση του, η Olya Sharypova, τον έχει κατηγορήσει για κακοποίηση και η υπόθεση αυτή δεν έχει λυθεί ακόμα και ενδεχομένως να φτάσει και στα δικαστήρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots