ATP
Δοκιμαστικά προπονητής του Zverev o Ferrer!

 
Δοκιμαστικά προπονητής του Zverev o Ferrer!
Δοκιμαστικά προπονητής του Zverev o Ferrer!
tennisnews team Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 - 21:20

Το νέο πρότζεκτ του David Ferrer ακούει στο όνομα Alexander Zverev, καθώς ο Ισπανός θα δουλέψει με τον Sascha δοκιμαστικά και αν μείνουν ευχαριστημένοι θα επιστρέψει άμεσα στο tour, από το πόστο του προπονητή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Marca, από αύριο ξεκινάει η δοκιμαστική περίοδος συνεργασίας των Ferrer και Zverev, που αναμένεται να κρατήσει δυο εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το περσινό καλοκαίρι, ο Ferrer έδωσε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του με αντίπαλο τον Zverev, από τον οποίο ηττήθηκε 4-6, 1-6, στο Masters της Μαδρίτης.

Ένα χρόνο και κάτι αργότερα, οι δυο τους θα δουλέψουν μαζί και αν μείνουν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους είναι πολύ πιθανό να δούμε την επιστροφή του Ferrer στο tour, από ένα διαφορετικό πόστο, στο box του Γερμανού.

Ο Zverev, ο οποίος συμμετείχε τις προηγούμενες εβδομάδες στο Adria Tour του Novak Djokovic, κάνει κάθε λίγες ημέρες το τεστ και παραμένει αρνητικός στον κορωνοϊό. Έτσι, από αύριο θα ξεκινήσει τις προπονήσεις μαζί με τον "Ferru", στο Monte-Carlo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots