ATP
"Καμπάνα" 18 μηνών στον Cecchinato!

 
"Καμπάνα" 18 μηνών στον Cecchinato!
"Καμπάνα" 18 μηνών στον Cecchinato!
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 16:34

O Marco Cecchinato τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 18 μηνών από την αγωνιστική δράση. Σύμφωνα με την ιταλική ομοσπονδία αντισφαίρισης, ο Cecchinato, ο οποίος πέρασε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στο δεύτερο μισό του 2015, είναι ένοχος για στήσιμο αγώνα.

Ο Marco Cecchinato, Νο. 143 στην παγκόσμια κατάταξη, κρίθηκε ένοχος για στημένο αγώνα. Σύμφωνα με την ιταλική ομοσπονδία αντισφαίρισης, ο 5ος καλύτερος Ιταλός τενίστας, έστησε το αποτέλεσμα του αγώνα του με τον Kamil Majchrzak στο Challenger του Μαρόκο τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Cecchinato βρισκόταν στην καλύτερη φάση της καριέρας του στο δεύτερο μισό του 2015. Ήταν για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης στο US Open, ενώ στις 5 Οκτωβρίου σκαρφάλωσε στο career high του, στο Νο. 82 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αφού είχε κερδίσει εύκολα τους Matteo Viola (Νο. 287) και Oriol Roca Batalla (Νο. 207) στους πρώτους δύο γύρους του Mohammedia Challenger, ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Πολωνό Kamil Majchrzak, Νο. 338 στον κόσμο, με 1-6, 4-6.

Η τιμωρία του Cecchinato, ήταν αποκλεισμός 18 μηνών από την αγωνιστική δράση και πρόστιμο 40.000 ευρώ. Ο 23χρονος Ιταλός, πρωταθλητής σε δύο Challenger διοργανώσεις, έχει δικαίωμα να κάνει έφεση. Αν δεν αλλάξει κάτι, δε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

Εκτός από τον Cecchinato, η ιταλική ομοσπονδία τιμώρησε επίσης τους Riccardo Accardi και Antonio Campo. Ο Accardi τιμωρήθηκε με 12 μήνες αποκλιεσμού, ενώ ο Campο με 4 μήνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots