Επιστροφή στις straight sets νίκες για Zverev (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Eurosport
tennisnews team Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 - 22:26

Μετά την περιπετειώδη νίκη του στον 2ο γύρο, ο Alexander Zverev επέστρεψε στις straight sets νίκες και προκρίθηκε στους "16" του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Jannik Sinner.

Ο Zverev σταμάτησε την πολύ καλή πορεία του πρώην ημιφιναλίστ του Roland Garros, Marco Cecchinato, με 6-1, 7-5, 6-3, για να πάρει μια "καθαρή" πρόκριση για τον 4ο γύρο του παρισινού Slam.

Ήταν πολύ σημαντικό για τον Γερμανό που η νίκη ήρθε στα τρια σετ, καθώς θυμίζουμε πριν 2 μέρες είχε χρειαστεί 5 σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Pierre-Hugues Herbert, οπότε το τελευταίο που χρειαζόταν σήμερα ήταν άλλη μια εξαντλητική μάχη.

Ο Sascha ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και έχασε μόνο ένα game στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ επέστρεψε από το 3-5 και κέρδισε τα 4 τελευταία games, για να το κερδίσει με 7-5. Στο 3ο σετ προηγήθηκε με 3-0 και παρά τις χαμένες ευκαιρίες που είχε για double break, χρειάστηκε να σερβίρει για τη νίκη στο 9ο game, κάνοντας το 6-3 αφού πρώτα έσβησε και ένα break point του Ιταλού qualifier.

O Zverev θα διεκδικήσει την είσοδό του στα προημιτελικά του Roland Garros για 3η διαδοχική χρονιά την Κυριακή, απέναντι σε έναν άλλον Ιταλό, τον 19χρονο Jannik Sinner, που κάνει το καλύτερο Grand Slam της καριέρας του μέχρι τώρα.

Ο Sinner επιβλήθηκε του Federico Coria με 6-3, 7-5, 7-5 και θα γίνει ο νεότερος παίκτης που θα είναι στους "16" του Roland Garros από το 2006, όταν είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά ο Novak Djokovic.

Τέλος, στον 4ο γύρο μπήκε και ο Diego Schwartzman, που κέρδισε τον Norbert Gombos με 7-6 (3), 6-3, 6-3. Ο Αργεντινός θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Lorenzo Sonego, που νωρίτερα κέρδισε τον Taylor Fritz επίσης χωρίς να απωλέσει σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots