ATP
1ος προημιτελικός στη σεζόν για τον Ruud (vids)

 
Casper Ruud
Casper Ruud © Millennium Estoril Open
tn team Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 - 23:24

Στον πρώτο του προημιτελικό στη χρονιά προκρίθηκε ο Casper Ruud, ο οποίος βρέθηκε πίσω με σετ αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Joao Sousa στο ντεμπούτο του στο Εστορίλ.

Στην πρώτη του εμφάνιση ever στο Εστορίλ, ο Casper Ruud επικράτησε του Joao Sousa με 4-6, 6-2, 6-2 και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Estoril Open.

Θα είναι ο πρώτος προημιτελικός στη χρονιά για τον Ruud, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τη φόρμα του το 2023.

Στον επόμενο αγώνα του πάντως δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει το Νο.5 του ταμπλό και περσινό πρωταθλητή του τουρνουά, Sebastian Baez. O Baez κέρδισε τον συμπατριώτη του Pedro Cachin με 6-4, 7-6 (2) νωρίτερα.

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της ημέρας, ο Alejandro Davidovich Fokina επικράτησε του Luca Van Assche με 6-3, 7-5 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Marco Cecchinato, που επικράτησε του Fabio Fognini με 4-6, 6-3, 6-3, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με foot fault!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots