Αποσύρθηκε από το RG ο Djokovic!

 
Αποσύρθηκε από το RG ο Djokovic!
© Roland Garros / FFT
tennisnews team Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 - 17:57

Εκτός υπεράσπισης βγαίνει ο Novak Djokovic στο Roland Garros, με τον Σέρβο τελικά να αποσύρει τη συμμετοχή του, εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο!

Εκτός μάχης τίτλου, αλλά και εκτός Νο.1 έθεσε τον εαυτό του ο Novak Djokovic, με τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο να είναι τελικά αρκετά σοβαρός ώστε να του στερήσει τη διεκδίκηση του τίτλου στο Παρίσι.

Όπως είπε και χθες, μετά τη νίκη του επί του Francisco Cerundolo στα 5 σετ, ο Σέρβος είχε μικροενοχήσεις στο γόνατο εδώ και βδομάδες, όμως χθες μετά από ένα γλίστρημα που είχε στις αρχές του 2ου σετ άρχισε να νιώθει πιο έντονο πόνο και για 2 σετ ήταν πολύ περιορισμένος, μέχρι να δράσουν τα παυσίπονα.

Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν πως θα ήταν επικίνδυνο να συνεχίσει να αγωνίζεται και έτσι ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον προημιτελικό με τον Casper Ruud, αφού είναι ένα πολύ απαιτητικό καλοκαίρι, με τον Nole να θέλει βεβαίως να είναι στο 100% του στο Wimbledon και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ruud προκρίθηκε για 3η διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Roland Garros και θα περιμένει την αναμέτρηση του Alexander Zverev με τον Alex De Minaur, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει εκεί.

Όσο για το Νο.1, περνάει πλέον στα χέρια του Jannik Sinner, που δικαίως θα βρεθεί στη θέση αυτή, αφού ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους τελευταίους 7-8 μήνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots