Djokovic: "Δεν ξέρω αν θα παίξω τον προημιτελικό"

 
Djokovic: "Δεν ξέρω αν θα παίξω τον προημιτελικό"
© Philippe Montigny / FFT
tn team Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 - 0:07

Ο Novak Djokovic είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι το πρόβλημα στο γόνατο σήμερα ήταν αρκετά σοβαρό και δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον προημιτελικό της Τετάρτης.

"Είχα κάποια μικρά θέματα με το γόνατο εδώ και εβδομάδες, τίποτα σοβαρό όμως. Σήμερα, στο 2ο σετ είχα ένα γλίστρημα και ένιωσα πόνο. Πήρα πολλά παυσίπονα για να συνεχίσω και ξεκίνησαν να λειτουργούν από το τέλος του 4ου σετ", είπε o Djokovic στη συνέντευξη Τύπου του μετά τη νίκη του επί του Francisco Cerundolo.

Και συνέχισε: "Δεν ξέρω αν θα παίξω τον προημιτελικό. Θα περιμένουμε και θα δούμε."

Ο Djokovic αναμένεται να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Roland Garros τον Casper Ruud, τον οποίο είχε κερδίσει με 3-0 σετ στον περσινό τελικό της ίδιας διοργάνωσης, την Τετάρτη.

Αποκάλυψε πως και σήμερα σκέφτηκε να εγκαταλείψει: "Για 2 σετ προσπαθούσα να αποφύγω τα ράλι. Όποτε άλλαζε την κατεύθυνση της μπάλας δεν ένιωθα άνετα. Σε κάποιο σημείο, άρχισα να σκέφτομαι μήπως έπρεπε να εγκαταλείψω τον αγώνα. Ζήτησα περισσότερα παυσίπονα μετά το 3ο σετ και πήρα τη μέγιστη δόση που μπορούσα να πάρω. Στο 4ο σετ άρχισαν να λειτουργούν και στο 5ο σετ δεν ένιωθα καθόλου πόνο. Η επίδραση των φαρμάκων ωστόσο δεν διαρκεί για πάντα, θα δούμε τι θα γίνει. Αύριο θα κάνω εξετάσεις."

Ο Djokovic ρωτήθηκε και για το πως πέρασε τη χθεσινή του μέρα, μετά από τον αγώνα του με τον Musetti: "Κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα. Το να παίξω 5 σετ ήταν το πιο απαιτητικό πράγμα που έκανα. Έκανα πολλή δουλειά αργότερα με τον φυσιοθεραπευτή μου, για να μειώσω την ένταση στους μύες και τις αρθρώσεις. Προσπάθησα να κοιμηθώ καλά. Σωματικά ήμουν καλά πριν τον αγώνα σήμερα, δεν θεωρώ ότι με επηρέασε εκείνο το ματς, αυτός ο τραυματισμός ήρθε απρόσμενα. Θα συζητήσω τώρα με την ομάδα μου και θα δούμε τι θα κάνουμε αύριο για το γόνατό μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots