ATP
Εκτός ημιτελικών ο Κοκκινάκης

 
Εκτός ημιτελικών ο Κοκκινάκης
Εκτός ημιτελικών ο Κοκκινάκης
tennisnews team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 - 11:17

Ο Θανάσης Κοκκινάκης ολοκλήρωσε την πορεία του στα προημιτελικά του Los Cabos Open, καθώς δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Radu Albot.

Ο Κοκκινάκης, ο οποίος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Los Cabos του Μεξικού, ηττήθηκε στην προημιτελική φάση από τον Radu Albot με 6-3, 6-3.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός έμεινε σε πολύ χαμηλά ποσοστά από τη γραμμή του σερβίς, κερδίζοντας τους 18 από τους 34 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 11 από τους 23 στα δεύτερα.

Ο Albot άνοιξε το παιχνίδι με ένα break και προηγήθηκε με 3-0, για να διατηρηθεί μπροστά μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-3. Στο 2ο σετ ο Κοκκινάκης έκανε το break για το 2-0, αλλά ο Μολδαβός απάντησε αμέσως και ισοφάρισε σε 2-2.  

Αργότερα ο Albot έκανε δυο ακόμα break, για να κάνει το 4-3 και το 6-3, "σφραγίζοντας" την πρόκριση σε 1 ώρα και 28 λεπτά. 

Ο Κοκκινάκης πέτυχε τις δυο πρώτες νίκες του στη χρονιά αυτή την εβδομάδα στο Los Cabos. Στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Maxime Janvier με 6-4, 6-4 και στον 2ο γύρο κέρδισε το Νο. 4 του ταμπλό, Lucas Pouille, με 2-6, 6-4, 6-3.

Ο Albot θα συνεχίσει την πορεία του στο μεξικανικό τουρνουά και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz. Ο Αμερικανός απέκλεισε το Νο. 1 του ταμπλό και υπερασπιστή του τίτλου, Fabio Fognini, με 6-1, 7-6 (1).

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν δυο παίκτες από την Αργεντινή, οι Diego Schwartzman και Guido Pella. O Schwartzman επικράτησε του Mikhail Kukushkin με 6-1, 6-2, ενώ ο Pella απέκλεισε τον Soon-woo Kwon με 4-6, 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots