ATP
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Sinner στο Indian Wells (vids)

 
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Sinner στο Indian Wells (vids)
tn team Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 - 22:39

O Jannik Sinner απώλεσε μόλις 3 games από τον Θανάση Κοκκινάκη στην πρεμιέρα του στο Indian Wells, για να φτάσει τις 13 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο 2024.

Ο Sinner συνεχίζει το αήττητο και εντυπωσιακό του σερί στη φετινή σεζόν, ξεκινώντας την εκστρατεία του στο Indian Wells με μια εμφατική νίκη με 6-3, 6-0 επί του Κοκκινάκη.

Ο πρωταθλητής του Australian Open πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, στο οποίο είχε 21 winners και μόλις 7 αβίαστα λάθη! Ο Κοκκινάκης ξεκίνησε δυνατά, αλλά όσο περνούσε η ώρα έκανε και περισσότερα λάθη, για να ολοκληρώσει το ματς με 12 winners και 22 αβίαστα λάθη.

Ο Sinner ήρθε πρώτος αντιμέτωπος με break point στο 5ο game, στο 2-2, 30-40, αλλά το έσβησε και μετά απ' αυτό κέρδισε 9 games στη σειρά, για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα σε 80 λεπτά.

Στον 3ο γύρο του Indian Wells, o Sinner θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Jan-Lennard Struff και Borna Coric.

Εξίσου εντυωπσιακά προκρίθηκε και ο Alex De Minaur στον 3ο γύρο, με τον Αυστραλό να συνεχίζει φορμαρισμένος από το Ακαπούλκο και να κερδίζει τον Taro Daniel με 6-1, 6-2 σε 58 μόλις λεπτά. Θα περιμένει τον αγώνα του Alexander Bublik με τον Juncheng Shang, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του ο De Minaur.

Στους "32" προκρίθηκε και ο Felix Auger-Aliassime, που έκανε ένα καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε του Constant Lestienne με 6-4, 6-1. Ο Καναδός, θα περιμένει την αναμέτρηση του Carlos Alcaraz με τον Matteo Arnaldi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots