Αποσύρθηκε ο De Minaur - ημιτελικά ο Djokovic

 
Αποσύρθηκε ο De Minaur - ημιτελικά ο Djokovic
© AELTC
tn team Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 14:31

O Alex De Minaur απέσυρε τη συμμετοχή του από τον προημιτελικό του Wimbledon λόγω τραυματισμού κι έτσι ο Novak Djokovic πήρε με walkover το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

O De Minaur είχε χτυπήσει στο ισχίο του προς το τέλος του αγώνα του με τον Arthur Fils προχθές και δυστυχώς το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε γι' αυτόν και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο.

Αυτό σημαίνει πως ο Novak Djokovic πήρε μια άκοπη πρόκριση για τα ημιτελικά του Wimbledon, όπου θα βρεθεί για 13η φορά στην καριέρα του! Επίσης αυτός θα είναι ο 49ος ημιτελικός σε Grand Slam για τον 37χρονο Σέρβο, που έχει τους περισσότερους από κάθε άλλον στην ιστορία.

Ο Nole θα περιμένει το μόνο ματς που θα γίνει σήμερα για το μονό ανδρών, ανάμεσα στον Taylor Fritz και τον Lorenzo Musetti, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Παρασκευή.

Θυμίζουμε πως διεκδικεί τον 8ο τίτλο του στο Wimbledon και το 25ο Grand Slam της καριέρας του.

Για τον De Minaur, αν και η πορεία του ολοκληρώθηκε άδοξα, ο 2ος συνεχόμενος Grand Slam προημιτελικός του και 3ος στην καριέρα του, ήρθε ως ένα ακόμα διαπιστευτήριο της εκπληκτικής χρονιάς του. Ο 25χρονος Αυστραλός θα κερδίσει 3 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο.6 του κόσμου για 1η φορά, εκτός μόνο αν ο Fritz περάσει (και) τον Djokovic και μπει τελικό. Σε αυτή την περίπτωση θα ισοφαρίσει το career high του στο Νο.7.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots