ATP
Στα προημιτελικά του Βανκούβερ ο Κοκκινάκης (vid)

 
Στα προημιτελικά του Βανκούβερ ο Κοκκινάκης (vid)
Στα προημιτελικά του Βανκούβερ ο Κοκκινάκης (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 6:55

Όλο και καλύτερος είναι ο Θανάσης Κοκκινάκης στο Βανκούβερ και με τη νέα του νίκη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Odlum Brown Van Open.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός πέτυχε 11 άσους και επιβλήθηκε του Γερμανού Dominik Koepfer, Νο. 8 στο ταμπλό και Νο. 113 στον κόσμο, με 6-4, 6-4.

Ο Κοκκινάκης κέρδισε τους 31 από τους 36 πόντους στα πρώτα του σερβίς και έσβησε τα 3 από τα 4 break point που αντιμετώπισε στο παιχνίδι. Προηγήθηκε με double break στο 5-2 του 1ου σετ, με τον Koepfer να μειώνει σε 5-4, πριν ο Κοκκινάκης κατακτήσει το σετ στο 10ο game.

Στα 10 games ολοκληρώθηκε και το 2ο σετ, στο οποίο ο Κοκκινάκης δεν απειλήθηκε με break point και "έσπασε" το σερβίς του Koepfer στο 5ο game για το 3-2. Χωρίς να κινδυνέψει, ο 23χρονος "σφράγισε" την πρόκριση σερβίροντας για το 6-4, 1 ώρα και 25 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. 

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

Στα προημιτελικά του δυνατού Challenger του Βανκούβερ, ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του ταμπλό και Νο. 76 στον κόσμο, Ricardas Berankis, που κέρδισε τον Lloyd Glasspool με 7-6 (4), 6-1. Θυμίζουμε πως ο Berankis είχε πετύχει μια δύσκολη νίκη στον 2ο γύρο επί του Μιχάλη Περβολαράκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots